|
oz sherlerimiz
| |
NEOFEHLE |
Tarix: Cume, 30.11.2007, 18:23 | Post # 16 |
COMANDANTE
Qrup: Admin
Status: Offline |
Anarxist, nese yazmaq istedim sadece soz tapa bilmedim ve inan mene ki bu menim soz ehtiyatimin az olmasindan yox sherin cox gozel olmasindandir.
FUCK THE SYSTEM!!! ve ya MAKE LOVE - NOT WAR!!! www.sistemi.yix.org . |
|
| |
Anarxist |
Tarix: Cume, 30.11.2007, 19:26 | Post # 17 |
VIP Member
Qrup: Supermods
Bu sheiri butun RIVARESlerin adindan butun CEMMAlara yazmisham. Adlar shertidir. Tesadufen forumumuzda Cemma adli istifadechi de oldugundan evvelce bu adi deyishdirmek istedim. Alinmadi ve sheirin butun duzu getdi. Yene de deyirem ki, burada shexsi motivler axtarmaq yersizdir. Ahmet Kaya demishken, umarim beni anlarsiniz. bir opushluk yol qalib olume, Cemma bir opushluk ele bir opush ki, ondan sonra ebediyyetin ne qeder menasiz oldugunu anlayirsan. eslinde, sende olumu azdirmaq olar, Cemma! sachlarin o qeder qara, dodaqlarin o qeder qirmizi ki... barmaqlarimla gizlenmek sachlarinda ve dodaqlarimla gomulmek dodaqlarina chox gozeldi... amma men bunu istemirem, Cemma, istemirem sen de isteme ve meni de sachlarinda yashat sachlarinda yashat ki, her zaman kesib ata bilesen. dodaqlarinla ise dunyani sev, Cemma, dunyani o qeder sev ki, dunya qanasin...
Bu nomre muveqqeti olaraq shebeke xidmeti xaricindedir...
Post Deyisdirilib: Anarxist - Cume, 30.11.2007, 19:28 |
|
| |
RivAreS |
Tarix: Cume, 30.11.2007, 19:57 | Post # 18 |
Forumun Dostu
Qrup: Members
Quote (Anarxist) bir opushluk yol qalib olume, Cemma bir opushluk ele bir opush ki, ondan sonra ebediyyetin ne qeder menasiz oldugunu anlayirsan. eslinde, sende olumu azdirmaq olar, Cemma! sachlarin o qeder qara, dodaqlarin o qeder qirmizi ki... barmaqlarimla gizlenmek sachlarinda ve dodaqlarimla gomulmek dodaqlarina chox gozeldi... amma men bunu istemirem, Cemma, istemirem sen de isteme ve meni de sachlarinda yashat sachlarinda yashat ki, her zaman kesib ata bilesen. dodaqlarinla ise dunyani sev, Cemma, dunyani o qeder sev ki, dunya qanasin... gozlerimi yashartin ezizim... SHEDEVRIYYAT
SISTEMI YIX *BARRIKADALAR FORUMU* www.sistemi.yix.org |
|
| |
RivAreS |
Tarix: Cersenbe, 05.12.2007, 11:04 | Post # 19 |
Forumun Dostu
Quote (Anarxist) bir opushluk yol qalib olume, Cemma bir opushluk ele bir opush ki, ondan sonra ebediyyetin ne qeder menasiz oldugunu anlayirsan. eslinde, sende olumu azdirmaq olar, Cemma! sachlarin o qeder qara, dodaqlarin o qeder qirmizi ki... barmaqlarimla gizlenmek sachlarinda ve dodaqlarimla gomulmek dodaqlarina chox gozeldi... amma men bunu istemirem, Cemma, istemirem sen de isteme ve meni de sachlarinda yashat sachlarinda yashat ki, her zaman kesib ata bilesen. dodaqlarinla ise dunyani sev, Cemma, dunyani o qeder sev ki, dunya qanasin... Zamana insan bedeni lazim oldugu kimi, Lazimsan sen mene Cemma Coldeki yagis damcisinin torpaga olan sevgisi qeder, yatagimdaki qadinin erine edeceyi xeyanet kimi, ve dogulmamis qardaslarimi sevdiyim kimi sevirem seni CEMMA
|
| |
Azad_Fikir |
Tarix: Cersenbe, 05.12.2007, 12:51 | Post # 20 |
INQILABCI
Qrup: Свой юзер
Movzuda lazimsiz postlar heddinden coxdur. Hamisini OFFTOP edib movzunu 'cilpaq' qoymaq istemedim. Xahis edirem movzudan yayinmayasiniz. Movzudan kenar postlar xeberdarliqsiz silinecek.
Цlьm Цlьm dediyin nedir ki, men senin ьзьn azerbaycanlэ olmaрэ gцze almэюam ! |
|
| |
doctorravik |
Tarix: Cersenbe, 05.12.2007, 17:19 | Post # 21 |
HoldenKoldfild
doctorravik, kim olursan ol qaydalar her kes ucundur. Azad_Fikir
atiram ish gucumu qollarinda mest oluram |
|
| |
kafka |
Tarix: Cersenbe, 05.12.2007, 20:21 | Post # 22 |
Member
"bilirem bu цlkede bize layiq qadэn yoxdur..."
Hec ne insan heyatindan daha deyerli ola bilmez! |
|
| |
Azerbaycanli_ |
Tarix: Cume, 07.12.2007, 02:27 | Post # 23 |
Member
basa dusmedim bes bura seir yazilirdi? Добавлено (07.12.2007, 01:27) --------------------------------------------- ALLAHDAN QANAD ЭSTƏDЭM (son variant) Allahdan qanad istədim, Allah mənə xəyal verdi. Bu qanadlэ xəyal mənə Yaюamaрa macal verdi. Allahdan fərəh istədim, Allah mənə kədər verdi. Bu kədərim, qədərimə Tamam baюqa qədər verdi. Allahdan aрэl istədim, Allah mənə ьrək verdi. Bu ьrək mənim цmrьmə Qəm ьstьndən qəm gətirdi. Allahdan dцzьm istədim, Allah mənə qəzəb verdi. Mən Allahdan rəhm istədim, Mənə bollu əzab verdi. Mən Allahdan haqq istədim, Zьlmьnь gen-bol eylədi. Əzablarэn kotanэna O, sinəmi yol eylədi. B.Vahabzde
YALANCI DUNYANIN YALANCI INSANLARI |
|
| |
RivAreS |
Tarix: Cume, 07.12.2007, 09:55 | Post # 24 |
Forumun Dostu
Quote (Azerbaycanli_) ALLAHDAN QANAD ЭSTƏDЭM (son variant) Allahdan qanad istədim, Allah mənə xəyal verdi. Bu qanadlэ xəyal mənə Yaюamaрa macal verdi. Allahdan fərəh istədim, Allah mənə kədər verdi. Bu kədərim, qədərimə Tamam baюqa qədər verdi. Allahdan aрэl istədim, Allah mənə ьrək verdi. Bu ьrək mənim цmrьmə Qəm ьstьndən qəm gətirdi. Allahdan dцzьm istədim, Allah mənə qəzəb verdi. Mən Allahdan rəhm istədim, Mənə bollu əzab verdi. Mən Allahdan haqq istədim, Zьlmьnь gen-bol eylədi. Əzablarэn kotanэna O, sinəmi yol eylədi. B.Vahabzde Oz aramizdi bu Bextiyar duz emelli adam imis haa... P.S Basa dusmurem azerbaycanli ne fikirlesib bu seri bura qoyub.Bu serin ozunde de Allaha azerbaycansayagi qiyam var !!!
|
| |
Marta |
Tarix: Bazar, 09.12.2007, 16:01 | Post # 25 |
Forum Guest
Qrup: Validating
Yuxu Yuxum gelir... Ebediyyet yuxusu.. Ushaqliqdan sevmishem yatmagi,yuxu gormeyi Indi lap chox sevirem.. O qeder sevirem ki,hech vaxt oyanmaq istemirem .. Yuxularin sonsuzlugu,choxlugu dushundukce ushudur,titredir bedenimi.. Amma men dushunmeden sevirem yuxularimi.. Onlar dushunce adli nifretimden uzaqdirlar Bir tek onlara bulashmayib dushuncelerim. Bir tek onlar "Men" seddinin ichindedir Senden,ondan ve hamidan ferqli olaraq.. |
|
| |
doctorravik |
Tarix: Cume, 14.12.2007, 18:28 | Post # 26 |
HoldenKoldfild
doctorravik, doctorravik, sdawdawd
atiram ish gucumu qollarinda mest oluram |
|
| |
Ms_Qala |
Tarix: Bazar, 23.12.2007, 09:35 | Post # 27 |
Member
Terk edilmish korpeler... Firtinali denizin gemisiz sakinleri. Reqs edirler,sher deyirler, Gulumser cohrelerinde qemli gozler. Hele hec ne anlamirlar, Anlamirlar ki,xeyanet qurbanlaridirlar, Ana xeyanetinin qurbanlari. Eh... ana onlar ucun nedir ki?! 3 sesden artiq bir shey deyil. Qulaqlarda cingildeyib,qelbe catmayan sesler... Ancaq yashanan ucun darixir insan... Men atilmish olsaydim, Nifreti ve qeddarligi yoldash secerdim... Atilmish korpelerin goz yashlarinda cimen "analar", Bu size pakliq getirirmi?!!! Geminin batmamasi ucun yuku atirsiz? Axi,siz o yukden daha agirsiz...
"Yukselen men deyilem,alcalan divarlar..." |
|
| |
RivAreS |
Tarix: Bazar Ertesi, 24.12.2007, 19:27 | Post # 28 |
Forumun Dostu
Quote (Ms_Qala) Geminin batmamasi ucun yuku atirsiz? Axi,siz o yukden daha agirsiz... Gozel ... sadece gozel... Kim bilir mueyyen zaman sonra daha hansi istedadlariniz uze cixacaq... Xususen sitat getirdiyim cumleler...
|
| |
Ms_Qala |
Tarix: Cersenbe, 26.12.2007, 19:59 | Post # 29 |
Member
Zaman axir,yol uzanir, Illerdir ki,yol gedirem... Bashlangicda beshik,ana laylasi Sonda torpaq icre yuva, Sessizlik negmesi... Yolun ten ortasinda Torpaq qoynunu acmish, "Gel qoynuma,layla calim,yat" deyir. Yox,yox! Hele omrumun gunduzudu, Gece gelsin ki,yatim... Qurtulushum tullanishdir, Addim atsam ucurumdur. Birden tullanib qurtulmasam, Ucurumda yox olsam? Amma addim mutleq olum(smert)dur. Ele ise risk etmek, Qurtulusha can atmaq- Olsun menim secimim.
"Yukselen men deyilem,alcalan divarlar..." |
|
| |
Isabelle |
Tarix: Cersenbe, 26.12.2007, 23:26 | Post # 30 |
FilosoF
Quote (Ms_Qala) Qurtulushum tullanishdir, Addim atsam ucurumdur. Chox gozel...Sukani bele saxla,Ms_Qala.. P.S: "Qala"ni azerbaycanca basha dushmeyin..O Salvador Dalinin sevgisidir.
Together we stand, divided we fall |
|
| |
|
Sosialist Gencler Klubu © 2025 |
| | |
|