Lucifer
|
|
RedBull |
Tarix: Cume Axsami, 24.01.2008, 12:21 | Post # 1 |
Member
Qrup: Moderators
Status: Offline |
Sence Azerbaycanda Sheytan muridleri choxdu?
И знамя красное в руках Взлетая гордо в облаках Рождало мужество в сердцах Повсюду, горные орлы |
|
| |
Lucifer |
Tarix: Cume Axsami, 24.01.2008, 12:33 | Post # 2 |
Qrup: Удаленные
|
Mence her bir insanin damarlarinda Sheytan dolashmaqdadir.Ancaq bezi insanlar ondan qorxur.Chox olmasa da Sheytana ashiq olduqlarini dile getire bilen insanlar tanimisham. Добавлено (24.01.2008, 11:33) --------------------------------------------- Hech yoxdan yaxshidir |
|
| |
Wild_Angel |
Tarix: Cume, 25.01.2008, 17:37 | Post # 3 |
Member
satanizme gelishiniz haqda melumat isteyirem. Siz meni taniyirsuz?
I dont discriminate, I hate everyone! |
|
| |
Isabelle |
Tarix: Cume, 25.01.2008, 22:15 | Post # 4 |
FilosoF
Qrup: Members
Quote (Wild_Angel) Siz meni taniyirsuz? Angel,bu sual lap hede-qorxuya benzedi Luciferin Angele munasibeti.. Sohbet melek ve shytandan gedir.
Together we stand, divided we fall |
|
| |
amy |
Tarix: Senbe, 26.01.2008, 00:10 | Post # 5 |
Member
Qrup: Свой юзер
Lucifer, etiraf edim ki bezen guzgu qabagina kecib iradeden kenar shekilde ozume bele dediyimin shahidi oluram: "sen sheytansan..!" sence bu ne elametidir?
Homo homini lupus est!
Post Deyisdirilib: amy - Senbe, 26.01.2008, 00:11 |
|
| |
Lucifer |
Tarix: Bazar Ertesi, 28.01.2008, 13:47 | Post # 6 |
|
Wil Angel, beli seni taniyiram 9cu sinifde oxuyarken ichimeki sheytani keshf etdim.Chernaya Magiya 2 kitabini oxuyanan sonra.Pentaqram diqqetimi chox chekmishdi.Arashdirarken chat'da bir qizla tanish oldum.Niki Lucifer's Bride.Satanist idi.Bu inanci derinden oyrenmeye mene komek etdi.The Dark Light Will Show Me My Way!Bu sozleri mene o deyibДобавлено (28.01.2008, 13:47) --------------------------------------------- Guzguye baxarken men de qorxuram oumden.Yeqin eirem ki bu Stephen Kingi oxumaqdan olub.Sheytansan deyilene ise menim xoshuma gelir.Eshide bileceyim en gozel komplimentdir.Sheytan goel bir melekdir. Quote (amy) Lucifer, etiraf edim ki bezen guzgu qabagina kecib iradeden kenar shekilde ozume bele dediyimin shahidi oluram: "sen sheytansan..!" sence bu ne elametidir? |
|
| |
amy |
Tarix: Cersenbe Axsami, 29.01.2008, 10:01 | Post # 7 |
Member
Qrup: Свой юзер
Lucifer, birden sheytan da senin umidlerini dogrultmadi, guvene bileceyin bashqa neyin var?
Homo homini lupus est! |
|
| |
Lucifer |
Tarix: Cersenbe, 30.01.2008, 15:23 | Post # 8 |
|
Semavi dinleri ve onlarin peygemberlerini arashdirarken bele bir neticeye geldim. Onlar tanridan qorxduqlarina gore muridleri de qorxdular. Men ise tanridan qorxmayan lakin onu chox seven insanlar tanidim.Ibadet o insanlarin heyatlarinin menasina chevrilmishdi. O insanlari Sheytana benzedirem.Qorxmur,lakin ibadet edirler.Sheytan Cennetden qovulduqdan sonra ise ona haqsizliq edildiyinin shahidi oldum.(Qaynaq Yehova Shahidleri) Umidlerimi dogruldub dogrultmayacagini bilmirem.Amma her halda dostum demishken: ZATEN CENNETE GIREMEYECEGIZ,BARI CEHENNEMI HAK EDELIM |
|
| |
kafka |
Tarix: Bazar, 03.02.2008, 02:02 | Post # 9 |
Member
Lucifer, sheytan- blogu senindir?
Hec ne insan heyatindan daha deyerli ola bilmez! |
|
| |
Lucifer |
Tarix: Bazar, 03.02.2008, 15:40 | Post # 10 |
|
Yazilarimi ozume aid olmayan bir neche blogda gormushem Bele sheylerden bashim chixmir amma men de bir blog achdim valenax.azerooblog.com |
|
| |
Wild_Angel |
Tarix: Bazar Ertesi, 04.02.2008, 17:32 | Post # 11 |
Member
Umidin bitdiyi yerde ne bitir?
I dont discriminate, I hate everyone! |
|
| |
Isabelle |
Tarix: Cersenbe Axsami, 05.02.2008, 22:59 | Post # 12 |
FilosoF
Lucifer,bir satanist uchun olum(to die) nedir?
Together we stand, divided we fall |
|
| |
Lucifer |
Tarix: Cume, 08.02.2008, 11:32 | Post # 13 |
|
Quote (Wild_Angel) Umidin bitdiyi yerde ne bitir? Umidin bitdiyi yerde?Heyatimda umidsizliye qapildigim anlar chox olub.Amma gec de olsa anladim ki,,,,,,,, Bu fani heyat bir denizdir Ve hech kes senin yashamish oldugun firtinalarla maraqlanmir Onlar uchun vacib olan gemini limana getirib getirmemeyindir. Quote (Isabelle) Lucifer,bir satanist uchun olum(to die) nedir? Hal hazirda yashamaqda olan satanistlerin genc olmalarina diqqet chekmek isteyirem.Sebeb ise sadedir."EGOS" Tanidigim dinlerin hech birinde bu termine kifayet qeder deyer verilmir.Satanistlerin bu dine gelmelerinin sebebleri muxtelif ola biler.Amma adeten heyatdan bezginlik,insanlarla unsiyyet qurma chetinliyi ve nadir hallarda da Sheytana ashiqlik durur.Men bir Sheytan ashiqiyem.Saydiqlarimdan Sheytan ashiqlerini chixmaq shertile demek olar ki hamisi intihari sechir.Intihar (olum.To die) ruhunu Sheytanla birleshdirmekdir.Sheytana qovushmaqdir. |
|
| |